Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kansen voor MeeGo stijgen nu Panasonic en Huawei hun medewerking verlenen

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2011, 17:29 CategorieBesturingssystemen

MeeGo schijnt toch nog een kans te hebben om verder ontwikkeld te worden en wellicht zien we het besturingssysteem nog verschijnen op een aantal tablets. MeeGoExperts heeft namelijk de hand weten te leggen op informatie die toont dat Panasonic en Huawei aan de MeeGo Handset Working Group toegevoegd worden.

Als deze twee fabrikanten goedgekeurd worden, wat naar alle waarschijnlijkheid gebeurt, dan zullen samen met China Mobile, Intel, LG, Nokia en ZTE aan het MeeGo besturingssysteem voor handsets gaan werken. Velen zien Huawei als een zeer grote stap voor MeeGo aangezien de fabrikant wereldwijd opereert op grote markten en het gat dat Nokia heeft achtergelaten zou kunnen opvullen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.