Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo ThinkPad tablet met Honeycomb, IPS display, stylus en keyboard dock uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2011, 15:10 CategorieAndroid

Een uitgelekte presentatie die in handen is gekomen van This is my next toont dat Lenovo bezig is met de ontwikkeling van een Androud 3.0 Honeycomb tablet. Deze ThinkPad tablet zou een 10.1 inch IPS dislay hebben, gebruik maken van Nvidia’s Tegra 2 processor en een keyboard dock hebben in de stijl van de ASUS Eee Pad Transformer.

Andere specificaties van de 14mm dunne tablet zijn een 1.280 x 800 WXGA capacitief display, een optionele stylus – zoals de HTC Flyer – en de keuze in 16GB, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Qua connectiviteit zien we USB, microUSB, memory card reader, mini HDMI, Wifi en 3G. De batterij moet 8 uur meegaan. Het is niet bekend of de keyboard dock ook een batterij bevat.

Lenovo zou zelf een schil om Android 3.0 heen gebouwd hebben met de naam “Lenovo Family UI” en de tablet moet ergens in het derde kwartaal van dit jaar gelanceerd worden. De prijs ligt volgens de eerste geruchten rond de 499,00 dollar, waarschijnlijk zonder keyboard dock en stylus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.