Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola komt met robuuste Android tablet voor bedrijfsleven

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2011, 11:08 CategorieAndroid

Motorola heeft het moeilijk in de tablet markt en probeert via een andere weg wellicht weer een opleving te krijgen. Zo lijkt de fabrikant bezig te zijn met de ontwikkeling van een robuuste tablet speciaal voor gebruik in bedrijven. De 7 inch android tablet zou tegen een stootje moeten kunnen en allerlei extra features voor bedrijfsprocessen bevatten.

In een uitgelekte presentatie verschenen vandaag details over de Android 2.3 tablet van Motorola die onder meer hoge temperaturen, stoffigheid en water moet kunnen weerstaan. Qua specificaties zien we onder meer een 7 inch scherm met een 1.024 bij 600 pixels resolutie, 1GHz dual-core processor, twee camera’s, Wifi, Bluetooth, HDMI en USB.

De tablet bevat 1GB aan RAM, 8GB aan opslagruimte, krijgt speciale bedrijfssoftware geïnstalleerd voor extra beveiliging en via USB kan er volgens de presentatie slide nog een en ander uitgebreid worden. Motorola zou ergens in oktober beginnen met het testen van de tablet. Wanneer we deze op de markt kunnen verwachten is nog onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.