Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola verkoopt 250.000 Xoom tablets in 3 maanden

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2011, 11:09 CategorieAndroid

Zoals verwacht heeft Motorola gisteren in de VS haar cijfers van het eerste kwartaal bekend gemaakt, maar tegen alle verwachtingen van de meeste analisten in viel het aantal verkochte Xoom tablets reuze mee. Volgens Motorola zijn er namelijk 250.000 stuks van de eerste Android 3.0 Honeycomb tablet op de markt verkocht.

Is de Motorola Xoom dan een flop? Wij denken van niet aangezien 250.000 stuks in drie maanden verkopen niet slecht is gezien de hevige concurrentie van de iPad 2, een besturingssysteem met nogal wat bugs, weinig ondersteuning in de Android 3.0 app Market en het feit dat de tablet nog niet wereldwijd beschikbaar is. Ja, wanneer je de aantallen van de Xoom tegenover die van de iPad zet (4.69 miljoen stuks) dan lijkt het slecht, maar de iPad 2 behoort tot een andere categorie en had van geen van bovenstaande problemen last.

Het is nu afwachten hoe de Xoom presteert wanneer er meer concurrentie op de markt verschijnt.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.