Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw: Prijzen van tablets vergelijken

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2011, 12:55 Categorie3D tablets

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar de laagste prijs voor een nieuwe tablet PC; Tablets Magazine zal vanaf heden real-time prijsvergelijkingen direct toevoegen aan nieuwsberichten over tablets en tablet accessoires. Zo word je meteen geïnformeerd over de meest actuele prijzen, gegarandeerd up-to-date.

We hebben inmiddels de meeste nieuwsberichten van 2011 bijgewerkt met prijsvergelijkingen. Zo vind je de prijsvergelijkingen al in de nieuwsberichten over de HTC Flyer, de iPad 2, de Acer Iconia Tab A500 en de ASUS Eee Pad Transformer. Houd vanaf nu onze nieuwsberichten nog beter in de gaten, want ook voor de laagste prijs kun je nu bij Tablets Magazine terecht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.