Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onderzoek toont aan dat gamen het belangrijkst is voor de tablet gebruiker

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2011, 15:03 CategorieAndroid

Een recent onderzoek van AdMob (eigendom van Google) heeft aangetoond dat tablet eigenaren hun tablet vooral gebruiken voor gamen. Blijkbaar besteed 84 procent van de tablet gebruikers hun tijd aan het spelen van spelletjes. Nu is het op zich niet zo heel vreemd aangezien dit onderzoek waarschijnlijk voor 90 procent bestaat uit iPad eigenaren.

Toch zijn er een aantal andere activiteiten die we hoger ingeschat hadden, zoals het lezen van nieuws (61 procent), surfen op het web (78 procent) of het schrijven van email berichten (74 procent). Deze percentages zullen een stuk hoger komen te liggen wanneer we tablets als de ASUS Eee Pad Transformer en de Acer Iconia Tab A500 op de markt zien verschijnen. Dit zijn tablets die ook echt voor productiviteit gemaakt zijn.

Opvallend is ook dat 51 procent van de ondervraagden aangegeven heeft hun tablet te gebruiken voor muziek en video’s. Je zou denken dat dit toch een van de belangrijkste punten is van een draagbare mediaspeler als de iPad. 43 procent van der ondervraagden zegt meer tijd op hun tablet te besteden dan op hun standaard PC, wat slecht niets is voor de PC fabrikanten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.