Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

RIM luistert naar kritiek op BlackBerry PlayBook, updates verschijnen zeer snel

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2011, 14:39 CategorieApplicaties

Zakelijke gebruikers en BlackBerry fanatiekelingen moeten moe worden van al die reviews die de tekortkomingen van de nieuwe PlayBook bekritiseren. Maar ter verdediging van de tablet kan nu gezegd worden dat RIM in ieder geval snel is met updates en dat er geluisterd wordt naar de kritieken.

De PlayBook is nog geen paar dagen op de markt of er zijn al twee grote updates te verkrijgen. De nieuwste update specificeert niet echt wat de veranderingen en verbeteringen zijn, maar lijkt erop dat de kleine bugs en software issues hiermee opgelost worden. De belangrijkste verandering die zichtbaar is, is een nieuwe icon genaamd ‘Power Off’. Een van de klachten van gebruikers van de PlayBook was namelijk dat de aan/uit knop te klein is voor de gemiddelde vinger van een volwassene. RIM moet geluisterd hebben aangezien de Power Off applicatie de tablet via het touchscreen uit kan zetten.

Om alle firmware klachten op te lossen lijkt RIM snel met meerdere updates te komen en nieuwe en verbeterde features te brengen. Nu is het de aan/uit knop, maar de volgende update zou zo maar kunnen bestaan uit email, agenda en contacten applicaties.

Bron: Slashgear


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.