Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

RIM: ‘PlayBook email applicatie komt snel, 3G versie in de zomer’

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2011, 11:21 CategorieHardware

Gisteren werden de eerste reviews van de BlackBerry PlayBook gepubliceerd en na het onder elkaar zetten van de belangrijkste conclusies was het eindoordeel niet geheel positief. Zo is de PlayBook geen op opzichzelfstaande tablet die de concurrentie met de iPad 2 en de Xoom aankan, missen er belangrijke applicaties en is de tablet aan de dure kant. Jim Balsillie, CEO van RIM, heeft tegenover Bloomberg gereageerd op de uitspraken van reviewers over de PlayBook.

Balsillie gaf aan dat de PlayBook volledig functioneel is wanneer deze gebruikt wordt met een BlackBerry toestel en dat er wereldwijd meer dan 60 miljoen mensen zo’n toestel hebben. Maar, dit is nou juist het nadeel volgens een aantal reviewers. Consumenten zonder BlackBerry zouden veel belangrijke functionaliteiten missen op de PlayBook, zoals een email, kalender en contacten applicatie. Toch lijkt RIM ook aan deze consumenten te denken aangezien Balsillie aangaf dat de fabrikant snel met een email applicatie zal komen.

Ook gaf de CEO in het interview met Bloomberg aan dat er in de zomer een 3G versie van de PlayBook zal verschijnen. In eerste instantie wordt deze gelanceerd in de VS. Bekijk hieronder het complete interview van Balsillie met Bloomberg.


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.