Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung kan geen 6 tot 9 inch AMOLED displays leveren in 2011

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2011, 13:16 CategorieHardware

Sommigen hoopten misschien dit jaar nog een AMOLED scherm terug te zien op een tablet, maar dit gaat helaas niet gebeuren aangezien Samsung zich dit jaar eerst wil focussen op de kleinere Super-AMOLED-Plus displays voor smartphones. In 2012 begint Samsung Mobile Display met de productie van AMOLED displays voor tablet PC’s.

Samsung Mobile Display start binnenkort haar eerste productielijn van ’s werelds eerste 5.5G AMOLED fabriek in Korea. De bedoeling was om zowel tablet displays als smartphone displays te maken, maar informatie van Etnews toont dat Samsung de investering in de tablet display lijn heeft vertraagd. Een van de redenen is dat een aantal Japanse bedrijven als Nikon niet op tijd hun scanners kunnen leveren voor de productielijn door problemen na de aardbeving in Japan. Helaas gaan we dus dit jaar geen (Samsung) tablet zien met een OLED display.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.