Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony bevestigt geruchten over komst Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2011, 13:39 CategorieAndroid

CEO Howard Stringer van Sony heeft tegenover Bloomberg bevestigd dat de fabrikant na de zomer met een eigen Android tablet op de markt zal komen. Er gingen de afgelopen maanden al wat geruchten rond over een zogenaamde S1 tablet die zou draaien op Android en integratie met de PlayStation zou kennen. Dat laatste is niet bevestigd.

Wel weten we dat de tablet aan het einde van deze zomer gelanceerd zal worden en zal draaien op Android 3.0 Honeycomb. Als we de geruchten over de S1 tablet er nogmaals bijhalen zal de tablet gebaseerd zijn op de Qriocity dienst van Sony waarmee eBooks gekocht, muziek gedownload, en games gespeeld kunnen worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.