Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Start verkoop ASUS Eee Pad Transformer zeer succesvol

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2011, 17:10 CategorieAndroid

Vanaf vandaag is de ASUS Eee Pad Transformer in de VS te koop en de eerste berichten vertellen ons dat dit wel eens een zeer succesvolle tablet zou kunnen zijn. Zo veranderde de bestelpagina op Amazon.com binnen een paar minuten van ‘op voorraad’ in ‘niet op voorraad’. Andere ketens als Target hebben de Transformer ook niet meer op voorraad.

Volgens Engadget is Best Buy nog de enige grote retailer in de VS die de tablet kan leveren. We kunnen niet met zekerheid zeggen of het de grote vraag of een tekort aan tablets is wat we hier zien, maar we hebben eerder al gezien dat de ASUS Eee Pad Transformer absoluut waar voor je geld biedt.

Binnen nu en twee weken wordt de Transformer ook in Nederland verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.