Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Honeycomb Tablet omgedoopt tot Antares, aantrekkelijk geprijsd

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2011, 14:02 CategorieAndroid

Er wordt al een paar maanden over de Toshiba Tablet gesproken, maar een definitieve naam of een prijs hadden we nog niet vernomen. In de webshop van het Amerikaanse Newegg is de tablet inmiddels opgedoken en heeft hij een onaantrekkelijke naam meegekregen, maar absoluut een aantrekkelijke prijs.

De tablet heeft de naam ANT meegekregen, wat we overigens wel kunnen herleiden want het is een afkorting van de naam Antares die we tijdens het MWC 2011 al voorbij zagen komen. Er komen drie verschillende versies van de Toshiba Antares op de markt en de prijs van de tablet zien er veelbelovend uit; de Toshiba Antares komt een 8GB (ANT-100, 499,99 dollar), 16GB (ANT-102, 499,99 dollar) en 32GB (ANT-104, 579,99 dollar) versie. Elke versie bevat Android 3.0 Honeycomb, een 10.1 inch (1.280 x 800) display, een Tegra 2 processor, twee camera’s, HDMI en 1GB aan RAM geheugen.

Een harde release datum is nog niet bekend, maar dit kan niet lang meer duren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.