Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitgelekte afbeeldingen Kyocera Android gaming tablet

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2011, 18:58 CategorieAndroid

Kyocera, fabrikant van voor printers en kopieerapparaten, wil blijkbaar ook een graantje meepikken van de tablet hype en komt, als we de uitgelekte afbeeldingen moeten geloven, met een speciale gaming tablet. De afbeelding zijn via een “man uit Oost Europa” bij Android Community terecht gekomen en geven wat leuke teasers van een mogelijke tablet PC.

De tablet heeft de naam Katsura meegekregen en schijnt extra breed te zijn. Op het eerste gezicht lijkt het een comfortabele tablet met een matte rubberen achterzijde. De dikte moet volgens de bron ongeveer hetzelfde zijn als de Motorola Xoom. Wat de term ‘gaming tablet’ precies moet inhouden is niet geheel duidelijk, maar een wijder scherm duidt op meer ruimte voor extra schermen die je tijdens het spelen van games nodig hebt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.