Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: De dunne Samsung Galaxy Tab 10.1 verschijnt werkend

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2011, 11:49 CategorieAndroid

Tijdens de presentatie van de Galaxy Tab 10.1 – de dunne, restylede versie die wij pas later dit jaar gaan zien – kregen we geen werkend exemplaar te zien en de geruchten gingen al dat de tablet nog helemaal niet af was en dus niet werkend getoond kon worden. Gelukkig is er nu een video opgedoken waar we de Galaxy Tab 10.1 in zijn volle Honeycomb glorie zien!

De Vietnamese website Tinhte helpt ons wel vaker aan mooie beelden, zoals de HP TouchPad met SIM slot, en heeft deze keer de Galaxy Tab 10.1 gevonden bij een show. Ze hebben de tablet aangezet en zijn voor ons in de mogelijkheden van Android 3.0 Honeycomb gedoken. Ook wordt de tablet even naast de iPad 2 gelegd voor een mooie vergelijking. Video na de break.

De originele Samsung Galaxy Tab 10.1v zal vanaf 26 april leverbaar zijn in Nederland en is reeds te bestellen bij Vodafone en Belcompany. Later dit jaar komt de dunnere Galaxy Tab 10.1 ook in ons land uit.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.