Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Designer test HTC Flyer en Scribe pen

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2011, 11:40 CategorieAndroid

De eerste tablet van HTC, de HTC Flyer, komt op 9 mei naar Nederland voor een prijs van 549,00 euro, wat nogal wat is voor een 7 inch 16GB Wifi-only tablet. Maar, als je een Android tablet nodig hebt met een degelijke pen input (active digitizer) dan is dit voor nu je enige optie.

Notebook Italia heeft een hands-on video met de HTC Flyer gepubliceerd waarin een designer haar kunsten vertoont op de tablet. Het lijkt erop dat ze haar handpalm op het scherm laat rusten in het begin wat duidt op een ‘palm rejection’ techniek in het display. Dit maakt werken met de stylus op de tablet een stuk comfortabeler. Video na de break.

Bekijk in ons Tablet kopen overzicht waar je de HTC Flyer al kunt bestellen.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.