Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Goedkope iPad 2 Smart Cover kloon werkt niet zo goed

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2011, 22:53 CategorieAccessoires

Als je opzoek bent naar een goedkoop alternatief voor de Smart Cover van Apple dan ben je bij deze gewaarschuwd. MIC Gadget heeft een Smart Cover kloon gevonden die er op het eerste gezicht goed uitziet, maar functioneert alsof het een stuk papier is. Hoewel de kloon de iPad kon inschakelen en uitschakelen viel deze nagenoeg bij elke beweging uit elkaar.

De video na de break toont dat de iPad het niet overleefd zou hebben als je met deze cover rond had gelopen. Daarnaast zou de geur ook nog eens vreselijk zijn. Toch is de prijs niet wat je verwacht van een dergelijke kloon. Deze versie is te koop voor 33 dollar, terwijl de originele Smart Cover te koop is voor 39 dollar. Dit suggereert dat de winstmarge van Apple op de Smart Cover nogal laag is.

De Smart Cover kloon moet na aankoop helaas ook nog in elkaar gezet worden en dat ook nog eens zonder handleiding.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.