Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on TopStar 10.1 inch Oak Trail Tablet

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2011, 18:00 CategorieHardware

Tijdens de IDF 2011 in Beijing werden een aantal van de nieuwe Intel Oak Trail tablets getoond die de komende maanden moeten verschijnen. Zo komt ook fabrikant TopStar, een bedrijf uit Shenzhen, met een 10,1 inch tablet die draait op Intel’s Oak Trail Z670 1.5GHz processor.

De 10mm dunne tablet heeft DDR2 RAM geheugen van 2GB en biedt Wifi en 3/3.5G functionaliteit. Qua aansluitingen beschikt de tablet over mini HDMI, USB, SIM slot, SD Card slot en een koptelefoon aansluiting. Fysieke buttons zijn er voor het volume, aan/uit knop, en een hold knop om de scherm rotatie te stoppen. Netbook News heeft er al even mee mogen spelen en de video hiervan zie je na de break.

Over het opslaggeheugen en wanneer de tablet moet verschijnen is nog niks bekend, maar hoogstwaarschijnlijk komen we de tablet hier in de buurt binnenkort tegen onder een andere naam.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.