Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: iPad 2 camera versus Motorola Xoom camera en Acer Iconia Tab A500 camera

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2011, 14:56 CategorieApple

De iPad 2 mag dan het meest aantrekkelijke prijskaartje hebben in vergelijking met andere nieuwe tablets, maar hoe presteert de camera ten opzichte van deze tablets? LaptopMag heeft het antwoord hierop met een video opnamen test waarin toch de iPad 2 verrassend genoeg wint van de Motorola Xoom en de Acer Iconia Tab A500.

De drie tablets werden getest op video opnemen en het maken van foto’s. De iPad 2 mag dan de slechtste camera hebben (0.92 megapixels vergeleken met de 5 megapixel camera’s van de Xoom en de A500), maar volgens de reviewer presteert hij het beste. Nu moeten we wel zeggen dat de iPad 2 toch behoorlijk wat minder lucht opnamen heeft hoeven maken wat wellicht een voordeel is. Voor foto’s zijn de Android tablets wel een stuk beter. Video na de break.

Wat denk jij na het zien van de video? Tja.. de iPad 2 heeft een helderder beeld en wat levendigere kleuren, maar dat is ook alles naar mijn mening.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.