Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Motorola Xoom getest achterop een paard, op een vliegtuigvleugel en alles daar tussenin

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2011, 17:39 CategorieHardware

Wie dacht dat de Motorola Xoom maar een fragiele tablet was die je nergens mee naar toe kan nemen heeft het fout. Carphone Warehouse heeft namelijk de ultieme test uitgevoerd en de tablet meegenomen naar plaatsen waar je normaal gesproken niet eens denkt aan het updaten van je Facebook, bekijken van YouTube films of het chatten met je collega.

Deze – overduidelijk reclame – video laat zien dat het gewoon mogelijk is om Google Maps te gebruiken achterop een motor en te browsen op het internet terwijl je staat op de vleugel van een vliegtuig. Video na de break!
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.