Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Nieuwe MeeGo interface getoond op Atom Z670 referentie tablet

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2011, 17:10 CategorieBesturingssystemen

We wisten al dat Intel met haar nieuwe Atom Z670 processor zou gaan komen en deze werd deze week dan ook getoond tijdens de IDF in Beijing, maar verrassender was dat de referentie tablet voor deze processor draaide op een nieuwe versie van MeeGo met een opgedirkte user interface.

Netbook News heeft er gelukkig een video van kunnen maken en het ziet eruit als een duidelijke verbetering ten opzichte van de getoonde interface tijdens het Mobile World Congress in februari. Het uiterlijk is wat geraffineerder en de navigatie wat intuïtiever. Bekijk de video na de break.

Op 14 april staat er een “MeeGo Day” gepland dus wellicht komen we dan meer te weten over de uiteindelijke versie van het besturingssysteem.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.