Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: OGT’s Android tablet is de dunste ter wereld

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2011, 12:22 CategorieAndroid

Eind februari ontvingen we al een teaser van OGT Mobile voor een mysterieuze Android tablet en nu is er ook een video opgedoken van de, volgens OGT Mobile, nieuwste tablet sensatie. Volgens de fabrikant is de tablet namelijk de dunste ter wereld met een dikte van maar 7mm.

Ook weegt de tablet maar 550 gram. Je zou zeggen dat een dunne en lichte tablet heel wat heeft moeten inleveren qua hardware, maar ook dat is niet het geval. De tablet beschikt namelijk over een 1GHz processor (merk nog onbekend), een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 3 megapixel camera aan de voorzijde en een display met 188 pixels per inch. Daarnaast komt de tablet in twee versies qua geheugen; 16GB of 32GB en beide versies kunnen als Wifi-only of Wifi +3G model besteld worden. Na de break vind je een video van de tablet, maar stel je er niet teveel van voor. Het is kort en je ziet eigenlijk niks..

Het klinkt als een zeer interessante tablet van een redelijk onbekende fabrikant, wat ons weer doet denken aan de Notion Ink Adam tablet, waar we overigens weinig meer van gehoord hebben.

Bron: Android Central

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.