Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Packard Bell lanceert 10.1 inch Liberty Tab tablet

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2011, 15:42 CategorieAndroid

De tablet markt schijnt nog niet vol genoeg te zijn, want we hebben weer een nieuwe speler; Packard Bell. De onderneming die oorspronkelijk uit Nederland komt is nu een dochter van Acer en heeft vandaag de Liberty Tab tablet gelanceerd, een 10.1 inch Android 3.0 Honeycomb tablet.

We moeten zeggen dat het uiterlijk van de tablet ons zeer aanspreekt. De glanzend rood en witte kleuren geeft de tablet een moderne en stijlvolle uitstraling. De specs zijn ook aantrekkelijk en doen ons – net als het design overigens – nogal denken aan de Acer Iconia Tab A500. Zo is de Liberty Tab voorzien van Android Honeycomb, een Tegra 2 processor, een 1.280 bij 800 pixels display, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. Daarnaast beschikt de tablet over een HDMI aansluiting, koptelefoon aansluiting, 3G, Wifi, Bluetooth en GPS. De Liberty Tab heeft 1GB geheugen en 16GB opslagcapaciteit, wat uitgebreid kan worden met SD kaarten.

De Liberty Tab moeten aan het begin van de zomer beschikbaar zijn maar over de prijs is nog niks bekend. Als we naar de specs van deze tablet en de Acer A500 kijken dan zal het rond de 400 euro zijn. Begin mei hopen we tijdens de Nederlandse lancering meer te weten te komen over de prijs en beschikbaarheid.

Bron: Notebook Italia
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Reacties

  1. rodney
    18 maart, 2013 om 19:10

    Ik wil mepackardbell tab update is dat mogelijk

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.