Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Sony toont teaser voor S1 en S2 Android 3.0 tablets

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2011, 11:29 CategorieAndroid

Eerder deze week heeft Sony haar eerste tablets gelanceerd onder de namen S1 en S2. Beide tablets zijn voorzien van Android Honeycomb, een Tegra 2 processor en compleet klaar voor PlayStation gaming. Beide tablets zullen ook Wifi en 3G compatibel zijn.

De Sony S1 is de grootste van de twee, met een 9.4 inch display en een uniek design lijkend op een open magazine met een omgevouwen achterzijde. de S2 heeft twee 5.5 inch displays en is wat mobieler doordat deze dichtgeklapt kan worden. De tablet zal voorzien zijn van een aangepaste interface om optimaal van de beide schermen te kunnen profiteren. Bekijk de teaser video na de break.

De S1 en S2 zijn PlayStation gecertificeerd, wat inhoudt dat je Playstation One games kunt spelen op de tablets en toegang krijgt tot de PlayStation Suite. De S2 lijkt hiervoor het meest interessant aangezien je het onderste display voor de bediening kunt gebruiken en het bovenste display voor het beeld van de game zelf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.