Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volgens insiders zijn iPad 3 plannen nog te pril zijn voor lancering in de herfst

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2011, 13:26 CategorieApple

Componenten fabrikanten hebben maandag tegenover Digitimes aangegeven dat het gerucht over een iPad 3 lancering in de herfst van 2011 niet klopt gebaseerd op het prille stadium waarin de ontwikkeling van de tablet zich bevindt. Volgens de bronnen heeft Apple nog meer een klein aantal details laten weten over een hoger resolutie display, te weinig om de productie in 2011 te kunnen starten.

Apple heeft tegenover de fabrikanten ook nog niks over een mogelijke productie start laten weten en de iPad 2 orders lopen alleen maar hoger op. Hoe het display precies vormgegeven gaat worden werd niet aangegeven, maar de kans dat het een AMOLED scherm wordt is klein aangezien Samsung de enige grote speler hierin is en de prijzen hoog kan houden en leveringen kan tegenh0uden.

Een 2012 release van de iPad 3 zou dus dichter in de buurt komen bij de werkelijkheid, ook gezien de jaarlijkse lancering die we van het merk kennen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.