Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke nieuwe tablets kun je al kopen in Nederland?

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2011, 18:14 Categorie3D tablets


Het duurt niet lang meer of de tablet oorlog barst ook in ons land los. We verwachten binnenkort de Motorola Xoom, ASUS Eee Pad Transformer, HTC Flyer en BlackBerry PlayBook. Reeds gearriveerd zijn de Acer Iconia Tab A500 – de eerste Android 3.0 Honeycomb tablet in Nederland -, Apple iPad 2 en de Samsung Galaxy Tab 10.1v.

Eind juni moet ook nog de eerste 3D tablet van dit jaar, de LG Optimus Pad, verschijnen. Maar wanneer verschijnen deze tablets nou precies, wat kosten ze en waar kun je ze al pre-orderen of bestellen? We hebben het na de break even voor onder elkaar gezet.

 

Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen. 

Apple iPad 2

De iPad 2 is inmiddels alweer een maand in ons land te koop en de tweede lading tablets is recentelijk gearriveerd. Kortom, mocht je nog geen iPad 2 hebben, dan kun je nu gaan zoeken naar de perfecte aanbieding. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

Acer Iconia Tab A500

De Iconia Tab A500 is het Android 3.0 paradepaardje van Acer en is deze week in ons land gelanceerd. De tablet kan via Bluetooth verbonden worden met een keyboard dock en heeft een 10 inch scherm. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

Acer Iconia Tab W500

De Iconia Tab W500 is in principe de Windows 7 versie van de A500 en bevat nagenoeg dezelfde specificaties en mogelijkheden. Ook deze tablet is met of zonder Bluetooth keyboard te bestellen. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

Acer Iconia Tab A100

De Iconia Tab A100 is de kleine versie van de A500 draait op Android 3.0 Honeycomb en heeft een 7 inch display. De features en specificaties zijn te vergelijken met de Iconia Tab A500. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

ASUS Eee Pad Transformer

De Eee Pad Transformer is het topmodel van ASUS en heeft al goede indrukken achtergelaten in de vele reviews. Deze tablet draait op Android 3.0 Honeycomb, heeft een 10.1 inch IPS display en een keyboard dock dat 6 uur extra speeltijd geeft. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

Motorola Xoom

De Motorola Xoom is in de VS, waar deze de eerste Android 3.0 Honeycomb tablet was, al een tijdje te koop. In Nederland moet de tablet een dezer dagen verschijnen. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

HTC Flyer

Het unieke aan de HTC Flyer is de bijgeleverde stylus. Je kunt de tablet dus niet alleen met je vingers bedienen, maar ook met een pen. Verder zal de tablet bij de lancering draaien op Android 2.3, maar binnenkort volgt een update naar Android 3.0 Honeycomb. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

Samsung Galaxy Tab 10.1v

De Galaxy Tab 10.1v is helaas niet het nieuwe model met de zeer slanke vormgeving, maar wel een echte 10.1 inch Galaxy Tab met alle Android 3.0 Honeycomb functionaliteiten. Deze tablet is exclusief aan Vodafone verbonden. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

BlackBerry PlayBook

De nieuwe tablet van RIM, de BlackBerry PlayBook, is vooral gericht op BlackBerry gebruikers en biedt perfecte integratie met andere BlackBerry apparaten. Maar, RIM doet er alles aan op deze tablet ook optimaal te maken voor andere gebruikers. De BlackBerry PlayBook moet volgens de laatste geruchten eind juni in Nederland verschijnen. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

LG Optimus Pad

De eerste 3D tablet ter wereld, de LG Optimus Pad, is al in sommige delen van de wereld te koop, maar wij kunnen op zijn vroegst pas eind juni naar de winkel voor deze Android 3.0 Honeycomb tablet. Heb jij een 3D TV? Dan is dit wellicht de tablet voor jou. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de meest populaire tablets van dit moment en winkels waar je ze kunt kopen.

Data abonnementen en pre-paid internet op je tablet

Ben je op zoek naar puur een data abonnement, probeer dan onze internet abonnement vergelijker. Ook vind je hier alle pre-paid pakketten die momenteel aangeboden worden.

Compleet tablet kopen overzicht

Voor een compleet overzicht van alle tablet winkels kijk je in ons Tablet kopen overzicht. Voor directe links naar alle nieuwe tablets kijk je hier.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  29 april, 2011 om 8:09

  De meeste tablets zijn nog niet te koop, maar te pre-orderen. Met een levertijd van meer dan 6 weken vind ik ‘te koop’ niet echt de goede omschrijving.

  • Martijn
   29 april, 2011 om 10:31

   Er wordt ook nergens gezegd dat al deze tablets te koop zijn. We stellen duidelijk de vraag ‘Welke tablets zijn te koop?’ en daar geven we in het artikel antwoord op. Bij de tablets als de iPad 2, Acer A500 en Galaxy Tab 10.1v zeggen we duidelijk dat deze te koop zijn. Bij andere tablets zeggen we dat ze te pre-orderen of bestellen zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.