Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer, ASUS en Lenovo komen met Android 3.1 tablets met Atom processors

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2011, 12:00 CategorieAndroid

Google heeft deze week een update voor haar Android 3.0 Honeycomb besturingssysteem gepresenteerd in de vorm van Android 3.1 en de eerste fabrikanten zouden al klaarstaan om tablets met deze nieuwe versie te lanceren. Volgens bronnen van Digitimes worden nieuwe tablets van Acer, ASUS en Lenovo met Android 3.1 uitgebracht.

ASUS moet nog een aantal tablets lanceren dit jaar, waaronder de Eee Pad Slider en MeMO, dus deze zouden standaard al met Android 3.1 kunnen komen. Volgens de bronnen zouden sommige van deze tablets gebruik maken van Intel Atom processors. Tot op heden prefereerden fabrikanten de ARM chips, maar Intel zou weer interessant worden met Android 3.1.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.