Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A100 binnen twee weken te koop

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2011, 15:39 CategorieAndroid

Het ziet er naar uit dat de Iconia Tab familie deze maand nog uitgebreid gaat worden met de Iconia Tab A100. Deze tablet is eigenlijk qua features en functies te vergelijken met de Iconia Tab A500, alleen is de tablet een stuk kleiner met een 7 inch scherm. In de UK staat de Iconia Tab A100 voor 14 mei op de planning en Nederland zal zeer snel volgen.

Naast een 7 inch scherm met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels bevat de Iconia Tab A100 het Android 3.0 Honeycomb besturingssysteem, een 1GHz Tegra 2 processor, 512MB aan RAM geheugen, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Qua connectiviteit beschikt de tablet over Wifi, Bluetooth, HDMI en GPS. Bekijk na de break de meest actuele prijzen.

Acer Iconia Tab A100 en A101

De Acer Iconia Tab komt in twee varianten; Een 8GB Wifi-only versie (A100) en een 8GB Wifi + 3G versie (A101)
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.