Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Acer Iconia Tab A100 vertraagd door Honeycomb app problemen voor 7 inch tablets’

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2011, 12:58 CategorieAndroid

Eerder deze maand bereikte ons het bericht dat de lancering van de Acer Iconia Tab A100 uitgesteld werd door onbekende reden. Vandaag zijn er geruchten verschenen dat dit zou komen doordat veel Honeycomb applicaties problemen hebben wanneer ze vertoond worden op een 7 inch tablet.

Volgens bronnen van Digitimes heeft Acer ondervonden dat veel van de Honeycomb geoptimaliseerde applicaties, waarvan er nog helemaal niet zoveel zijn, incompatibel zijn met de 7 inch A100. Het lanceren van een product dan met maar een klein deel van het al zo kleine aandeel van Honeycomb applicaties overweg kan vond de fabrikant geen slim idee. Volgens de bronnen is de lancering van de Iconia Tab A100 nu uitgesteld tot augustus of september 2011 zodat Google de kans heft om deze issues op te lossen.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.