Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer verscheept 1 miljoen Iconia Tabs, tekort lijkt aanstaande

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2011, 11:11 CategorieAndroid

De Acer Iconia Tab A500 en W500 zijn nu al een tijdje te koop en het succes van deze tablet lijkt groot te zijn. Tegenover Digitimes hebben leveranciers van onderdelen van de tablets aangegeven dat de verkopen van de Iconia Tab serie hoger zijn dan verwacht. De fabrikant zou deze lente ongeveer 1 miljoen tablets verschepen maar dit aantal had groter kunnen zijn.

De vraag was volgens de bronnen van Digitimes groot genoeg, maar Acer kon de voorraad niet op peil houden na de lancering in april. In april werden er 300.000 tablets van Acer verscheept, waarvan 70 procent een 10 inch tablet is in de vorm van de A500, en een klein deel bestaande uit de W500. De Iconia Tab A100 is voor onbekende redenen naar uitgesteld. Als dit alles waar is zou de Acer Iconia A500 de best verkopende Android 3.0 tablet tot nu toe zijn aangezien de Motorola Xoom maar tot 250.000 exemplaren wist te komen.


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.