Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding 10 inch HTC ‘Puccini’ tablet uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2011, 19:39 CategorieAndroid

Het is niet veel, maar de afbeelding hierboven is alles wat we hebben over een mogelijk nieuwe 10 inch HTC tablet. De tablet heeft het label ‘Puccini’ meegekregen en zal, zoals we op de afbeelding zien, uitgebracht worden onder de paraplu van het Amerikaanse AT&T.

Momenteel heeft HTC de Flyer tablet op de markt maar we hebben eerder vernomen dat de fabrikant dit jaar drie tablets wil presenteren. Als het gerucht waar is dan zien we volgens Pocket Now de ‘Puccini’ tablet volgende maand verschijnen. Meer details zijn niet bekend maar het lijkt ons sterk als HTC niet voor Android 3.0 Honeycomb gaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.