Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Amazon brengt 7 inch en 10 inch tablets voor 349 dollar en 449 dollar’

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2011, 20:10 CategorieHardware

We geloven inmiddels wel dat Amazon dit jaar echt met een tablet gaat komen, maar hoe en wat precies blijft toch gebaseerd op geruchten. Toch bouwen de nieuwste geruchten voort op wat we al hoorden en lijkt alles steeds meer richting de feiten te gaan. Bronnen van PC Mag melden dat Amazon komt met een 7 inch en een 10 inch tablet, geprijsd op respectievelijk 349,00 dollar en 449,00 dollar.

De 7 inch ‘Coyote’ tablet zou gebruik maken van Nvidia’s Tegra 2 processor en de 10 inch ‘Hollywood’ tablet zou over de nieuwe en krachtige quad-core Tegra T30 “Kal-El” processor beschikken. Daarnaast beschikken beide tablets over een standaard LCD display. Volgens de bronnen moeten de twee tablets einde zomer nog verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.