Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 3.1 update maakt Motorola Xoom veel sneller

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2011, 11:21 CategorieAndroid

Google heeft gisteren als beloofd de Android 3.1 update als eerste uitgerold naar Motorola Xoom gebruikers binnen het Verizon netwerk. Hoewel de update vooral bedoeld is voor het introduceren van nieuwe features is het besturingssysteem nu een stuk sneller. Crunchgear heeft een eerste check uitgevoerd die aantoont dat applicaties sneller laden, overgangen sneller zijn en dat de browser nu een reactietijd heeft die te vergelijken is met die van de iPad.

De eerste benchmark spreken deze resultaten tegen aangezien de Xoom hier langzamer uit komt dan hij was in versie 3.0.1. Maar, dit zou nog een gebrek aan optimalisatie kunnen zijn. Verdere verbeteringen die komen met Android 3.1 zijn een uitgebreide USB host voor onder andere muizen, en in grootte aanpasbare widgets. MicroSD card ondersteuning is nog steeds niet aanwezig.

Andere Android tablets zullen de 3.1 update in de komende twee weken ontvangen.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.