Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 3.1 update voor Acer Iconia Tab A500 en ASUS Eee Pad Transformer

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2011, 11:23 CategorieAndroid

Nadat de Motorola Xoom als eerste tablet voorzien werd van Android 3.1 zijn ook andere Honeycomb tablets binnenkort aan de beurt. Acer en ASUS hebben inmiddels laten weten hun tablets in respectievelijk mei en juni een update te geven naar de nieuwe versie van Honeycomb.

Acer heeft tegenover TabletCommunity aangegeven eind mei de update OTA (Over The Air) te versturen naar alle eigenaren van de Acer Iconia Tab A500 en ASUS heeft via Facebook in Italië laten weten de update voor de ASUS Eee Pad Transformer in juni te verspreiden. Android 3.1 brengt onder meer in grootte aanpasbare widgets, bug fixes, USB host ondersteuning en nieuwe Movies en Books applicaties. De laatste verbetering is voorlopig alleen in de VS beschikbaar.

Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.