Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple strikt weer extra display fabrikant, belooft levering vanaf juni

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2011, 12:32 CategorieApple

Het wil nog steeds niet vlotten met de voorraad iPad 2 tablets en de explosie bij Foxconn eerder deze maand helpt ook niet echt mee. Om deze reden heeft Apple wederom een display fabrikant aan het rijtje toegevoegd om het aantal iPad 2 tablets snel op niveau te krijgen.

Chimei Innolux moet Apple vanaf juni gaat voorzien van nieuwe touchscreens. De fabrikant heeft recentelijk een licentie gekregen om de IPS technologie van Hitachi te gebruiken. De IPS technologie wordt momenteel gebruikt in Apple’s tablet display voor wijdere kijkhoeken. Ook heeft Chimei Innolux een lange relatie met Foxconn, de grootste fabrikant van Apple producten, waardoor de productie vloeiend moet blijven verlopen. Daarnaast blijven ook Samsung en LG nog steeds displays leveren aangezien Apple nu alle displays nodig heeft die ze kan krijgen om de voorraad te doen groeien.







  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.