Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple’s App Store gevuld met meer dan 500.000 applicaties

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2011, 12:42 CategorieApple

De App Store van Apple heeft deze week een mooie mijlpaal bereikt; er bevinden zich nu meer dan 500.000 unieke applicaties in de online app winkel. Uit onderzoek van 148apps, Chillingo en Chomp blijkt verder dat zo’n 37 procent van deze applicaties gratis te downloaden is.

Daarnaast is Angry Birds de meest populaire applicatie, betaal je gemiddeld 3,64 dollar voor een betaalde applicatie en zou het je in totaal 891.982,24 dollar kosten om alle apps uit de App Store te downloaden. Naar schatting zijn er inmiddels meer dan 15 miljard applicaties gedownload. Bekijk hier een gigantische infographic met allemaal leuke weetjes over deze mijlpaal.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.