Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS registreert ‘Padfone’ trademark voor nieuwe tablet

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2011, 11:33 CategorieHardware

Deze week heeft ASUS een aantal teasers gepubliceerd waarin de fabrikant doet vermoeden binnenkort met een tablet/smartphone combinatie te komen. Nu is er ook een waarschijnlijke naam voor de combinatie opgedoken in de vorm van de ‘Padfone’.

PocketNow heeft een handelsmerkregistratie van ASUS weten te achterhalen waarin de naam ‘Padfone’ voorkomt. De registratie is vrij recentelijk, op 23 mei, aangevraagd dus het is niet zeker dat ASUs het voor deze tablet/smartphone combinatie gaat gebruiken. Tijdens de Computex beurs volgende week verwachten we meer details van ASUS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.