Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS: “Tekort Eee Pad Transformer ligt aan grote vraag, niet aan kleine voorraad”

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2011, 20:40 CategorieAndroid

Nadat ASUS UK deze morgen al met een reactie kwam heeft nu ook het hoofdkwartier van ASUS in Taipei in een statement aan Netbook News laten weten dat de Eee Pad Transformer niet nauwelijks te krijgen is door een tekort aan de zijde van de fabrikant maar door een zeer grote vraag van de consument.

Volgens ASUS worden er in mei ongeveer 100.000 tablets verscheept en daar komen er in juni zo’n 200.000 bovenop. De fabrikant voegt er aan toe dat wanneer de vraag zo groot blijft het lastig zal blijven genoeg tablets aan te leveren. Wel verwacht ASUS de productiecapaciteit uit te blijven breiden en hopelijk eind juni voldoende Transformers te kunnen verschepen om iedereen van een tablet te voorzien.

ASUS was dus gewoonweg niet voorbereid op de grote vraag naar de tablet en het gevolg is dat veel consumenten nog even geduld moeten hebben. Hopelijk zijn alle geruchten nu de wereld uit en luisteren we voortaan ook niet meer naar een of andere woordvoerder uit de UK. In juni kunnen we allemaal naar de winkel voor een Transformer!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.