Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS voert productie Eee Pad Transformer op, binnenkort leverbaar

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2011, 11:40 CategorieAndroid

De ASUS Eee Pad Transformer is een gewilde tablet maar helaas niet voorraad in de meeste landen. We hebben er in Italië een paar gevonden maar hier in Nederland en in onder andere de VS wacht iedereen met smart op de eerste modellen. ASUS heeft tegenover Engadget laten weten de productie van de tablet flink op te voeren.

We are ramping production every week to address the supply concerns, including almost daily air shipments into North America. We expect the supply line to improve significantly over the coming weeks.

Deze uitspraak geldt dan wel voor de VS, maar we kunnen er vanuit gaan dat ASUS Europa niet links laat liggen. Er zullen dus de komende dagen ook flink wat vliegtuigen met Transformer tablets richting de Europese distributiecentra gaan en uiteindelijk, hopelijk snel, in ons land aankomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.