Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BlackBerry PlayBook vanaf 16 juni te koop in Nederland (update met prijzen)

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2011, 0:22 CategorieHardware

In de VS en Canada is de BlackBerry PlayBook al enige tijd te koop en de verkoopaantallen lijken vooralsnog zeer positief. In Nederland kunnen we ons nu ook op gaan maken voor de komst van de PlayBook. Eerder deze maand meldden we al dat de tablet in juni naar Nederland zou komen en nu hebben we ook een specifieke datum. Op 16 juni zal de PlayBook bij Belcompany te koop zijn en de eerste twee weken heeft de winkelketen zelfs exclusiviteit. Daarna zal de PlayBook bij meerdere winkels te koop zijn.

Helaas weet Belcompany nog geen prijs te melden, maar verwacht wordt dat de tablet ergens tussen de 500 en 550 euro gaat kosten voor een losse Wifi-only versie met een opslaggeheugen van 16GB. Naast 16GB komen er ook varianten met 32GB en 64GB op de markt en later dit jaar zullen er 3G versies van de PlayBook verschijnen.

De eerste reacties op de PlayBook waren vooral gericht op het feit dat de tablet perfect werkt met andere BlackBerry producten maar op zichzelf nogal weinig te bieden heeft. Zo beschikt de tablet (nog) niet over eigen email, contacten en kalender applicaties. Toch zijn er ook positieve punten zoals het gebruik van Android applicaties op de PlayBook. Ik denk dan ook dat de PlayBook zeker een succes kan worden, maar vooral onder de huidige BlackBerry fans.

Update 25/05 11.12: Inmiddels zijn de verkoopprijzen voor de Wifi-only modellen bekendgemaakt voor Belcompany; De 16GB versie gaat 479,00 euro kosten, de 32GB versie kost 579,00 euro en de 64GB versie kosst 679,00 euro.

Bron: Allaboutphones


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.