Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell bereidt 10 inch Streak Pro tablet voor op Android 3.1

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2011, 10:17 CategorieAndroid

Google heeft gisteren tijdens Google I/O Android 3.1 aangekondigd met verbeteringen als USB hosting, meer snelheid en bug fixes, en deze update zal zeer snel de meeste tablets bereiken. De Motorola Xoom onder de branding van het Amerikaanse Verizon was gisteren de eerste tablet die de update mocht ontvangen. Dell lijkt Android 3.1 ook te testen op de Dell Streak Pro gezien benchmark resultaten die gevonden zijn op GLBenchmark.

De Dell Streak Pro wordt ergens volgende maand verwacht volgens de slides de vorige maand uitlekten, hoewel we nog niks officieels gehoord hebben behalve dat het een 10 inch Honeycomb tablet is. Andere specs zijn volgens de uitgelekte slides een display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Tegra 2 processor en een camera aan de voor- en achterzijde.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.