Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Explosie bij Foxconn iPad 2 fabriek, daar gaat de voorraad (video)

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2011, 20:48 CategorieApple

Zo’n twee uur geleden heeft er in China bij de Foxconn Chengdu fabriek een explosie plaatsgevonden. In deze fabriek wordt een groot deel van de iPad 2 tablets van Apple geproduceerd. Volgens de meest recente berichten zijn er zeker twee doden gevallen en zijn zestien mensen gewond geraak, waarvan 3 ernstig.

Ook wordt er nu al bericht dat de explosie niet door mensen veroorzaakt is. “Super fijn stof” zou de oorzaak zijn. Momenteel zijn er meer dan 10 brandweerwagens, 10 ambulances en vele politiewagens op de plek aanwezig. Wat dit voor gevolgen heeft voor de iPad 2 voorraad is niet bekend maar de fabriek is voor onbepaalde tijd gesloten. Bekijk een video van na de explosie na de break.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.