Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu komt in derde kwartaal met 7 inch Android 3.1 Honeycomb tablet

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2011, 12:13 CategorieAndroid

Na de lancering van de hybride Windows 7 TH40/D tablet PC (hierboven afgebeeld) vorige week heeft Fujitsu vandaag tegenover Digitimes laten weten in het derde kwartaal van 2011 met een nieuwe 7 inch tablet te komen. De tablet zal draaien op de nieuwste versie van Android Honeycomb; Android 3.1.

De tablet zal zich voornamelijk richten op de consumentenmarkt en te koop zijn voor een (omgerekende Taiwanese dollars) prijs tussen van 347,00 dollar voor een 16GB versie en 694,00 dollar voor, waarschijnlijk, een 64GB versie. We hebben nog steeds geen overtuigende 7 inch Android 3.0/3.1 tablet op de markt aangezien de HTC Flyer zijn update nog niet gekregen heeft en de Acer Iconia Tab A100 uitgesteld is. We wachten weer af..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.