Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

GoFlex Satellite harddisk streamt content naar je iPad of Android tablet (video)

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2011, 20:06 CategorieAccessoires

Het geheugen van 32GB of 64GB is niet altijd genoeg voor iedereen en daarom heeft Seagate een nieuwe harddisk op de markt gebracht die content via Wifi naar je iPad of Android tablet kan streamen. De GoFlex Satellite harddisk heeft een opslaggeheugen van 500GB en is uitgerust met een accu en Wifi connectiviteit. Daarnaast kan materiaal ook gedeeld worden via een USB 3.0 aansluiting.

Eenmaal aangesloten kun je eenvoudig films, foto’s, muziek en documenten bekijken via je tablet (of zelfs laptop en smartphone). Momenteel is er alleen voor iOS een applicatie beschikbaar waarmee je door alle bestanden kunt browsen. Voor andere systemen is er een webinterface beschikbaar en later dit jaar zal er een applicatie voor Android verschijnen.

Je kunt tot drie apparaten tegelijkertijd met de harddisk verbinden en dezelfde of andere content bekijken. De harddisk moet volgens Seagate 5 uur meegaan wanneer je films kijkt en 25 uur in standby modus. De applicatie zelf buffert ook content waardoor de harddisk tijdens het afspelen in standby modus kan.

Demo Seagate GoFlex Satellite

De Seagate GoFlex Satellite is in de VS vanaf juli beschikbaar voor 200 dollar. Aan het einde van de zomer wordt de harddisk ook in de rest van de wereld gelanceerd.

Bron: Engadget / Electronista

  • Delen:

Reacties

  1. willem
    15 augustus, 2012 om 20:39

    jammer dat je films eerst naar je Ipad moet downloaden voordat je ze kunt kijken!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.