Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert nieuwe versie Android Market

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2011, 14:54 CategorieAndroid

Tijdens de laatste dag van het Google I/O ontwikkelaars congres heeft de internetgigant een nieuwe versie van de Android Market gelanceerd. De nieuwe versie moet volgens Google een betere ervaring bieden voor het zoeken van applicaties.

De totale look and feel van de nieuwe Android Market doet meer denken aan de Apple App Store met bovenin de applicaties specifiek voor jouw land en categorieën voor de ‘top’ betaalde en gratis applicaties. Ook heeft Google een ‘Editors Choice’ toegevoegd met applicaties die uitgelicht worden door medewerkers van de Android Market.

Google heeft ook het algoritme voor gerelateerde applicaties verbeterd waardoor betere suggesties weergegeven worden. De Android Market applicaties voor smartphones en tablets krijgen de komende week een nieuwe interface.

Lees meer over de veranderingen in de Android Market op het Google Mobile blog.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.