Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP denkt dat de TouchPad beter dan de beste zal zijn

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2011, 13:41 CategorieHardware

Ok, de TouchPad heeft goede specificaties en we kijken uit naar het zeer interessante webOS besturingssysteem, maar HP zelf denkt absoluut goud in handen te hebben. Tijdens een persconferentie in Cannes gaf HP’s Eric Cador aan dat de nieuwe tablet van het bedrijf niet gewoon ‘the best‘ zal zijn maar ‘the bestest‘.

Cador verwijst naar de PC markt waarin HP volgens hem dé nummer een is geworden. Volgens Coder zal HP in de tablet markt beter dan de nummer een worden. “We call it number one plus”. Of het allemaal ook zo zal lopen moeten we afwachten. Ik zie alleen nog niet zo snel 12 miljoen TouchPad tablets over de toonbanken gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.