Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC Flyer wordt zonder stylus verkocht’

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2011, 12:16 CategorieAndroid

Het unieke aan de HTC Flyer tablet is de Scribe functie waarmee je met een stylus kunt schrijven, tekenen, schilderen, etc. Een mooie toevoeging op de tablet, maar helaas ook een dure toevoeging. Tot voor kort dachten we dat de stylus bij de tablet meegeleverd zou worden maar momenteel bereiken ons berichten dat dit niet het geval is.

Droid Life heeft in ieder geval in de VS al van HTC bevestigd gekregen dat de stylus apart verkocht zal worden voor ongeveer 80 dollar. Of dit in Nederland ook het geval zal zijn is nog niet bekend, maar met een tablet (Wifi-only) van 549,00 euro is (omgerekend) 55 euro toch weer een hoop geld voor iets dat je dacht meegeleverd te krijgen.

We wachten momenteel nog op een reactie van HTC Nederland.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.