Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC Puccini tablet vertraagd, derde tablet geschrapt’

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2011, 20:56 CategorieAndroid

De HTC Flyer is inmiddels in Nederland leverbaar maar HTC kijkt alweer verder naar de volgende stap. We hebben eerder vernomen dat de fabrikant drie tablets voor 2011 gepland had, waaronder de Flyer en de uitgelekte Puccini tablet, maar volgens de Commercial Times heeft HTC de lancering van de 10 inch Puccini tablet uitgesteld en de derde tablet voor 2011 helemaal geschrapt.

Volgens bronnen van de website ligt de reden van het uitstel en afstel in de problemen met levering van componenten en de timing. De twee nieuwe tablets zouden beiden gelanceerd worden met Android 3.x Honeycomb en de Puccini zou beschikken over een 1.5GHz Snapdragon processor. Het is niet bekend wanneer de Puccini tablet alsnog gelanceerd gaat worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.