Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

i-Buddie Oak Trail tablet gespot tijdens MeeGo Conference 2011

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2011, 11:07 CategorieBesturingssystemen

Momenteel vindt de MeeGo conferentie 2011 in San Fransisco plaats en we hadden al de hoop dat er een aantal tablets met MeeGo getoond zouden worden. Gelukkig zijn de goden ons goed gestemd aangezien er zomaar een i-Buddie tablet, gebaseerd op Intel’s Oak Trail architectuur, verloren lag bij de Intel stand.

Engadget heeft kort even met het, vanzelfsprekend met MeeGo uitgeruste, apparaat kunnen spelen en wat foto’s genomen (hierboven en na de break). De circa 10 inch i-Buddie tablet beschikte niet over Wifi connectiviteit, wat volgens de aangesnelde vertegenwoordiger van Intel zou komen door een paar ontbrekende drivers.

  • Delen:

Reacties

  1. Luis
    08 december, 2013 om 2:54

    I know this site gives quality based posts and additional data, is there any other site which provides these things in quality?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.