Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 2 camera niet populair op Flickr

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2011, 14:51 CategorieApple

De camera’s op de iPad 2 waren voor veel mensen de reden om voor de nieuwe tablet van Apple te gaan aangezien te eerste generatie niet voorzien was van de mogelijkheid om foto’s te maken. Maar, ElectricPig heeft eens uitgezocht hoeveel mensen hun iPad 2 camera gebruiken op de fotoservice Flickr. Van de 40 miljoen gebruikers zijn er maar liefst 22 die hun iPad 2 camera gebruiken!

Zoals je in de grafiek hierboven kunt zien is dit ongeveer 200 keer minder populair dan de iPhone 4. Er zijn inmiddels miljoenen iPad 2 tablets verkocht dus het verbaasd ons nogal dat er maar 22 gebruikers zijn die samen toch nog 12.570 foto’s geüpload hebben. Heb jij een iPad 2? En gebruik je de camera veel?  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.