Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Krijgt Motorola weer de primeur met een Tegra 3 tablet?

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2011, 20:39 CategorieAndroid

Vanmiddag plaatsen we al een video van de nieuwe Kal-El (Tegra 3) processor van Nvidia waarin getoond wordt hoe krachtig deze chip is en wat de mogelijkheden zijn. Motorola schijnt al druk bezig te zijn met de ontwikkeling van een tablet die over deze chip beschikt. Bronnen van Fudzilla menen dat Motorola de eerste Tegra 3 tablet op de markt in september zal lanceren.

De naam van de tablet en verdere specificaties ontbreken nog, maar een ding weten we zeker; Motorola zal niet de enige zijn die snel met een Tegra 3 tablet wil komen. Zo zouden ook Amazon en ASUS binnenkort een tablet met deze chip willen lanceren. De Tegra 3 Kal-El processor moet 20 tot 30 procent sneller zijn dat zijn voorganger, de Tegra 2, en een tablet ervaring bieden zoals je gewend bent van een desktop computer. Wellicht dat de Motorola ‘Xoom 2’ de fabrikant wat meer verkopen op kan leveren.

 • Delen:

Reacties

 1. bokkiewokkie
  01 juni, 2011 om 8:19

  Weer de primeur???
  Of ik begrijp de kop niet of het is alles behalve waar.
  Volgens mij had Toshiba de primeur met de tegra2.

  • Martijn
   01 juni, 2011 om 10:17

   je begrijpt em niet :) Ze hadden de Honeycomb primeur. Maar, ik snap dat de kop je kan verwarren.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.